Despre Dimi

Despre Dimi

Dimi Butilca

Dimi Butilca este Group Fitness Manager in cadrul Stejarii Country Club, cel mai select club din estul Europei. Master Trainer, Fitness si Aerobic Instructor. Si-a inceput activitatea in industria fitness in anul 2001, lucrând intr-un cadru competitiv in hoteluri de top din Turcia, Grecia, Tunisia si Franța. In 2008 Dimi s-a alaturat echipei WorldClass Marriott ca si Fitness Instructor si Personal Trainer unde dedicatia si profesionalismul l-au promovat in 2010 in poziția de Fitness Advisor.Din 2013 detine pozitia actuala la Stejarii County Club.

Motto-ul lui personal este:

Când nu mai ai visuri ...Visează

Când nu mai crezi ...Antrenează-te

Când nu mai ai picioare ...Fugi

Când nu mai ai nimic ...da Totul ’’

 

Certificari:

ISTC ( Suspension Training Coures Instructor )

TRX Course Instructor STC (Suspension Training Course)

TRX Certified IRTC (RIP Training Course instructor )

RIP Course Instructor RTC (RIP Training Course )

TRX Certfied GSTC (Group Suspension Training Course)TRX Certified,

Trigger Point Master Trainer - Foam Rolling Course si MCT(Myofascial Compresion Techninque) Foam Rolling - level 1 Course Instructor from Trigger Point Myofascial Compresion Techninque - level 2 Course Instructor from Trigger Point

Master Trainer International Power Bands Coach by Let's Bands

Master Trainer Flowin Friction Training

HUBER Motion Lab from LPG Course instructor

Certified Fitness Trainer ISSA

USA EU Strength Training Certified

BOSU Complete Workout System Certified

BOSU Athletic Circuit Certified Power Yoga Certified

Cycling Certified

Body Combat Les Mills

CXWORX Les Mills

Body Pump Les Mills

 

Realizări:

In 2010 ca instructor certificat TRX GSTC (Group Suspension Training Course) a introdus conceptul TRX Suspension Trainer in WorldClass Marriott si astfel a devenit primul instructor care a tinut o clasa de TRX Suspension Trainer in singurul studio TRX de atunci din Romania.

In luna septembrie 2012 la IRTC (instructor Rip Training Course) Dimi a facut parte din primii 25 de instructori de RIP Trainer din Europa. In acest grup de 25 de persoane el s-a clasat in primii 2 iar la proba fizica s-a clasat pe primul loc. La exercițiul TRX Rip Punch, unul dintre exercițiile cele mai dificile din curs, Dimi a obtinut respectul lui Pete Holman, inventatorul TRX Rip Trainer, deoarece a primit prima nota maximă acordata pentru acest exercițiu în istoria IRTC.