INSTRUCTOR SUMMIT

 

D.I.M.I Instructors SUMMIT ajunge la editia cu numarul 5 si desi este deja recunoscut la nivel internațional ca fiind unul dintre cele mai importante convenții sportive echipa Dimi va promite cel mai wow Summit de pana acum.

Cu ocazia celei de-a cincea ediție a acestui eveniment, veți avea ocazia să participați timp de două zile la cele mai interesante prezentări, antrenamente, workshop-uri și sesiuni de curs, împreună cu cei mai buni antrenori în domeniu si alaturi de comunitatea din care tu faci deja parte.

Acest Summit este creat pentru a oferi ocazia tuturor instructorilor certificați D.I.M.I Fitness să învețe și să aprofundeze mișcări și antrenamente de TRX Suspension Trainer TRX Rip Trainer, Let's Bands by Power Bands, Flowin Friction Training, Foam Rolling și Myofascial Evolution Tehnique by Trigger Point sau Gun-EX.

Ține minte! You don’t have to be great to start, but you have to start to be great! Nu trebuie să fii bun ca să începi, dar trebuie să începi ca să fii bun!

Te așteptăm la SUMMIT-ul de anul acesta cu 2 zile de SUMMIT, 3 master traineri internationali, 4 master traineri D.I.M.I Fitness, 16 ore de antrenament, workshop-uri și prezentări, dar și multe alte surprize!

 

MASTER TRAINERI:

DUMITRU BUTILCA - FONDATOR DIMI FITNESS

Un vis, o idee, un proiect devenit realitate. De la Dimi Fitness la Dimi Instructor Summit, de la o singura persoana la o echipa de 9 Masteri Traineri, de la prima editie in 2015 la cea de anul acesta, de la un concept adus in 2009 la peste 10 in 2019... 

 

Mike Fitch  de la Animal Flow

 
Mike Fitch
Mike created the Animal Flow program out of his deepening understanding of the unique strengths, complemented by the commonalities, of each discipline. Fusing elements from all of them, and focusing on multi-planar, integrated, movement the resulting program is challenging, fun, and very effective in achieving results.

 

CHRIS FRANKEL

Chris Frankel draws from over 35 years experience as an educator, lecturer, and strength and conditioning coach. Frankel has developed the professional education curriculum for TRX, which has reached over 150,000 fitness professionals worldwide. Formally an instructor of record at the University of New Mexico, he has also consulted with all branches of the U.S. military, as well as professional and collegiate sports teams.

JAKUB WURZEL, TRX

Jakub Wurzel face parte din echipa TRX inca din 2009 ca Senior Master Trainer. Triatlonist inrait, fost jucator de hochei in nationala Cehiei si absolvent al Academiei Nationale de Sport din Praga, Jakub este pasionat de miscare si impartaseste cunostiintele sale in domeniu cu mare pasiune. Un veteran al Summitului Romanesc, Jakub este considerat parte importanta din echipa Dimi Education. 

CLAUDIU MAN, TRIGGER POINT

Absolvent la facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializare kinetoterapie, fost handbalist la Universitatea Cluj a renuntat la handbal pentru un post de Kinetoterapeut la echipa de Fotbal de la Universitatea Cluj.

In 2009 impreuna cu asociatul lui, au pus bazele Kinetomed,iar pana in prezent, la clinica lor au fost recuperate aproximativ 800 de ligamentoplastii,aceasta fiind una din principalele afectiuni tratate la cabinet.In urma cu 4 ani a inceput sa lucrez cu sportivi de performanta din diferite sporturi, la inceput cu cei care au terminat recuperarea, mai apoi si cu sportivi care nu au suferit accidentari, pentru conditioarea lor fizica, colaborand cu atleti din Box, Baschet, Handbal, Fotbal, Golf si MMA.
In anul 2015, a devenit Master Trainer Trigger Poin Therapy pentru Dimifitness, an in care a deschis si #KMPerformanceTrainingFacility.

FLORIN CRECIUN  Master Trainer Gun-Ex si TRX

Florin este un pasionat al sportului inca de la varsta de 6 ani. Multilplu medaliat la lupte libere isi continua acum pasiunea ca si antrenor de lupte pentru copii in Franta langa Paris. Face parte din echipa Dimi Education de cativa ani deja si este TRX Grup Course Instructor si Master Trainer in Gun-ex.

 

VLAD BUCSA Master Trainer Power Bands si Flowin

IONUT DAN Master Trainer Dimi Education

 

 Ionut Dan, sau mai bine zis ,,vraciul'', cum ne place noua sa-i spunem, este specialist in kinetoterapie si osteopatie, cat si masterand in recuperarea bolilor cerebrovasculare. De mai bine de zece ani profeseaza ca si trainer personal,, terapiile sale adresandu-se problemelor articulare, problemelor musculare, probleme ale coloanei, accidentari sportive. Foloseste tehnici de tratament precum MET (Muscle Energy Techniques), Active Release Technique, Positional Release Therapy, Cranio-Sacral Therapy, bandajare neuro-musculara si multe altele. Anul acesta il avem ca invitat la a 4-a editie DIMI Instructor Summit pentru a ne impartasi din cunostiintele si experienta sa.

 

2 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă

2 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă