D.I.M.I. Instructor SUMMIT 2019

Cod intern produs:summit DIMI

Data: 18-19 Mai 2019
Locație: The Movement, București


Un weekend de antrenamente, idei impartasite, inspiratie, motivatie si distractie.
Nu rata cel mai mare Summit de pana acum, marca DIMI FITNESS din 2019  
"The moment you stop learning you start dying" Albert Einstein

Availability: În stoc

1.199,00 RON

* Câmpuri obligatorii

1.199,00 RON
Descriere

Detalii

Data: 18-19 Mai 2019

Locație: The Movement, București

Program: TO Be Updated in the next days

  Saturday: 9.00 - 9.15: Welcome and Opening 
  16.00 -17.00 Closing/ Certificates and whats next
 • Invitați speciali: 
 • Mike Fitch

  Mike created the Animal Flow program out of his deepening understanding of the unique strengths, complemented by the commonalities, of each discipline. Fusing elements from all of them, and focusing on multi-planar, integrated, movement the resulting program is challenging, fun, and very effective in achieving results.

   

  Chris Frankel

  Chris Frankel draws from over 35 years experience as an educator, lecturer, and strength and conditioning coach. Frankel has developed the professional education curriculum for TRX, which has reached over 150,000 fitness professionals worldwide. Formally an instructor of record at the University of New Mexico, he has also consulted with all branches of the U.S. military, as well as professional and collegiate sports teams.

 • DUMITRU BUTILCA, Cunoscut ca si Dimi, este cel care a introdus pentru prima data in Romania programul TRX Suspension Training. Continuand cu acest program bazat pe greutatea corporala, initiat din pasiune pentru fitness si dedicare in meseria de preparator fizic, in anul 2013 ajunge manager la unul din cele mai selecte cluburi de fitness din Europa. Si de cate ori nu a demonstrat istoria ca ceea ce se naste din pasiune te face complet si fara limite. Atunci era initiator, acum este fondator. De la un program la un intreg concept, Dimi este in acest moment fondatorul Dimi Fitness, adica tot ce indeamna educatie si echipamente in functional training: TRX, TRIGGER POINT, GUN-EX, LET'S BANDS, FLOWIN. CLAUDIU MAN. Claudiu este unul dintre cei mai buni kinetoterapeuti din Cluj, fiind sportiv de performanta si intelegand ce inseamna cu adevarat sportul si miscarea, astfel concentrandu-se pe recuperare si pregatire fizica. In anul 2009 a pus bazele Kinetomed, unul dintre cele mai recunoscute cabinete de kinetoterapie din vestul tarii, iar din 2014 face parte din echipa DIMI Fitness, ajungand Master Trainer in TRIGGERPOINT, concept specializat pe detensionare sau terapie cu puncte de tensiune si Master Trainer LET’S BANDS. Nu doar miscarea in sine te face instructor desavarsit, ci si cunoasterea tuturor aspectelor legate de aceasta. Dupa cum spune si Claudiu, impreuna suntem mereu puternici. VLAD BUCSA. Vlad Bucsa este triplu campion mondial la ashihara karate si poate unul dintre cei mai devotati meseriei de antrenor personal si instructor fitness. De-a lungul timpului a demonstrat ca atunci cand iti place ceea ce faci, rezultatele continua sa apara, drept urmare Vlad a devenit Master Trainer in Let's Bands si Flowin ca acum sa poata impartasi cu alti instructori cunostiintele sale. Un instructor desavarsit imparte cunoasterea, nu o tine doar pentru el. IONUT DAN, Ionut Dan, sau mai bine zis ,,vraciul'', cum ne place noua sa-i spunem, este specialist in kinetoterapie si osteopatie, cat si masterand in recuperarea bolilor cerebrovasculare. De mai bine de zece ani profeseaza ca si trainer personal,, terapiile sale adresandu-se problemelor articulare, problemelor musculare, probleme ale coloanei, accidentari sportive. Foloseste tehnici de tratament precum MET (Muscle Energy Techniques), Active Release Technique, Positional Release Therapy, Cranio-Sacral Therapy, bandajare neuro-musculara si multe altele. Anul acesta il avem ca invitat la a 4-a editie DIMI Instructor Summit pentru a ne impartasi din cunostiintele si experienta sa.

Evenimentul include:

 • TRX 
 • Animal Flow
 • LET'S BANDS by Power Bands
 • FLOWIN Friction Training
 • Trigger Point - TPtherapy Concept
 • Gun-EX
 • Lebert Training Concept
 • Phantom Athletics
 • Vibram Five Fingers

Acest produs conține:

 • Welcome Pack(echipament cu o valoare de peste 100euro)
 • T-Shirt Instructor Summit 2019
 • Certificat de participare
 • Participarea la două zile de SUMMIT
 • Coffee Break
 • Lunch
 • Suplimente pe durata celor doua zile

Parteneri:The Movement

Plata integrala: 1199ron

Plata in 2 sau 3 rate: 1359ron

Prețuri speciale la toate produsele D.I.M.I Fitness în zilele de SUMMIT !

Acest SUMMIT este destinat exclusiv instructorilor certificați de D.I.M.I Fitness!

Informaţii adiţionale

Informaţii adiţionale

marime M
Video
Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

You're reviewing: D.I.M.I. Instructor SUMMIT 2019

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

 • D.I.M.I. Instructor SUMMIT 2019

  D.I.M.I. Instructor SUMMIT 2019

  1.199,00 RON

  Data: 18-19 Mai 2019 Locație: The Movement, București

  Un weekend de antrenamente, idei impartasite, insp...
 • TRX Instructor SUMMIT 2018

  TRX Instructor SUMMIT 2018

  650,00 RON

  Data: 9 Decembrie 2018 Locație: Cluj

  Un weekend de antrenamente, idei impartasite, inspiratie, motivatie s...