INSTRUCTOR SUMMIT

 

D.I.M.I Instructors SUMMIT este recunoscut la nivel internațional ca fiind unul dintre cele mai importante convenții sportive. 

Cu ocazia cele de-a doua ediții a acestui eveniment, veți avea ocazia să participați timp duă zile la cele mai interesante prezentări, antrenamente, workshop-uri și sesiuni de curs, împreună cu cei mai buni antrenori în domeniu.

Acest Summit este creat pentru a oferi ocazia tuturor instructorilor certificați D.I.M.I Fitness să învețe și să aprofundeze mișcări și antrenamente de TRX Suspension Trainer TRX Rip Trainer, Let's Bands by Power Bands, Flowin Friction Training, Foam Rolling și Myofascial Evolution Tehnique by Trigger Point sau Gun-EX.

Ține minte! You don’t have to be great to start, but you have to start to be great! Nu trebuie să fii bun ca să începi, dar trebuie să începi ca să fii bun!

Te așteptăm la SUMMIT-ul de anul acesta cu 2 zile de SUMMIT, 3 master traineri internationali, 4 master traineri D.I.M.I Fitness, 16 ore de antrenament, workshop-uri și prezentări, dar și multe alte surprize!

 

MASTER TRAINERI:

DUMITRU BUTILCA - FONDATOR DIMI FITNESS

Un vis, o idee, un proiect devenit realitate. De la Dimi Fitness la Dimi Instructor Summit, de la o singura persoana la o echipa de 9 Masteri Traineri, de la prima editie in 2015 la cea de anul acesta, de la un concept adus in 2009 la peste 10 in 2017... 

 

DANNY BARTLETT de la TRX

Rolul lui Danny ca Senior Master Trainer la TRX ® implică deplasări extinse în întreaga lume, dezvoltare continua a instructorilor TRX, susținerea de workshop-uri educaționale, susținerea de cursuri și clase de TRX în fața a sute de instructori de fitness sau a pasionaților din întreaga lume.

Danny crede și se ghidează după anumite principii, cum ar fi faptul că trebuie “Să fii mereu un exemplu pentru cei din jur” sau “Să și pui în practică ceea ce știi în teorie”. Când spune aceste lucruri nu se referă doar la el, ci și la toate persoanele pe care își dorește să le inspire, să le transforme în exemple din lumea fitness-ului. Își dorește să transmită tot ceea ce știe mai departe și să îi facă pe instructorii pasionați de TRX să muncească ca să devină cei mai buni!

JAKUB WURZEL, TRX

Jakub Wurzel face parte din echipa TRX inca din 2009 ca Senior Master Trainer. Triatlonist inrait, fost jucator de hochei in nationala Cehiei si absolvent al Academiei Nationale de Sport din Praga, Jakub este pasionat de miscare si impartaseste cunostiintele sale in domeniu cu mare pasiune. Un veteran al Summitului Romanesc, Jakub este considerat parte importanta din echipa Dimi Education. 

CLAUDIU MAN, TRIGGER POINT

Absolvent la facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializare kinetoterapie, fost handbalist la Universitatea Cluj a renuntat la handbal pentru un post de Kinetoterapeut la echipa de Fotbal de la Universitatea Cluj.

In 2009 impreuna cu asociatul lui, au pus bazele Kinetomed,iar pana in prezent, la clinica lor au fost recuperate aproximativ
800 de ligamentoplastii,aceasta fiind una din principalele afectiuni tratate la cabinet.
In urma cu 4 ani a inceput sa lucrez cu sportivi de performanta din diferite sporturi, la inceput cu cei care au terminat recuperarea, mai apoi si cu
sportivi care nu au suferit accidentari, pentru conditioarea lor fizica, colaborand cu atleti din Box, Baschet, Handbal, Fotbal, Golf si MMA. 
In anul 2014 a participat la primul curs organizat de Dimifitness la Cluj, curs de certificare TRX, iar de atunci... " M-am indragostit de
tot ce inseamna antrenament suspendat si stiinta din spatele acestui aparat. Cursul de TRX este atat de bine structurat, incat, oricat de mult citesc, oricat de mult aprofundez domeniul pregatirii fizice, am impresia ca cei de la TRX au fost deja acolo, au incercat iar apoi au luat ce e mai bun si au pus in materialul pentru curs" ne povesteste Claudiu.
In anul 2015, a devenit Master Trainer Trigger Poin Therapy pentru Dimifitness, an in care a deschis si #KMPerformanceTrainingFacility.

1 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă

1 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă