NEW TRX Suspension Training Course

Cod intern produs:NEW-STC
O nouă abordare dar aceleași standarde înalte, marca TRX!

"Condițiile se schimbă, standardul rămâne același!" Aceasta este noua abordare TRX! Vino să descoperi această filozofie și vei deveni expert în mișcare! Planșă, rotație, tras, împins, acestea sunt doar câteva dintre mișcările pe care noul STC te va ajuta să le perfecționezi.

Cu versatilitatea metodei TRX Suspension Training® , exerciții cu greutate corporală veți avea o soluție de fitness pentru orice client. Veți învăța cum să efectuați corect exercițiile fundamentale de antrenament suspendat, sa corectați si îndrumați clienții in aceste exerciții precum și beneficiile și mușchii țintă ale acestor exerciții. De asemenea, veți invata și variatii și progresii pentru a adapta exercițiile la fiecare nivel de fitness. Finalizarea acestui curs vă califica pentru cursurile de Nivel 2.

Availability: În stoc

1.099,00 RON

* Câmpuri obligatorii

1.099,00 RON
Descriere

Detalii

Data 22.02.2020 8(opt) ore de curs, la "The Movement" Șoseaua București-Ploiești 172-176, București 013686

Cu versatilitatea metodei TRX Suspension Training® , exerciții cu greutate corporală veți avea o soluție de fitness pentru orice client. Veți învăța cum să efectuați corect exercițiile fundamentale de antrenament suspendat, sa corectați si îndrumați clienții in aceste exerciții precum și beneficiile și mușchii țintă ale acestor exerciții. De asemenea, veți invata și variatii și progresii pentru a adapta exercițiile la fiecare nivel de fitness.Finalizarea acestui curs vă califica pentru cursurile de Nivel 2.

La finalizarea acestui curs veți fi capabil să:

 • Îndepliniți în mod corespunzător peste 70 de exerciții de antrenament suspendat. 
 • Variații ale exercițiilor (de progres și de regres) pentru toate nivelurile de fitness..
 • Reglați rezistența și stabilitatea pentru toate exercițiile.
 • Îndrumați clienții si sa corectați greșelile obișnuite. 
 • Configurați și utilizați corect TRX Suspension Trainer. 
 • Fiți înscriși in Directorul Oficial TRX de instructori și centre acreditate.

PLATĂ ONLINE: La checkout, vă rugăm să selectați "livrare on-line", ca metodă de expediere.

Notă:Nimic nu va fi fizic livrat catre tine daca nu sunt cumpărate produse suplimentare. In cazul in care aveti produse suplimentare, veți fi taxat tarifele standard de transport.

DETALII LOCATIE CURS: Va rugam luati-va un moment pentru a vizita pagina de cursuri si faceti clic pe numele salii pentru mai multe informatii cu privire la locatie. Politica de anulare și restituire a taxei Taxele de înscriere la curs sunt nerambursabile. În cazul în care DIMI FITNESS anulează un anumit curs, pentru orice motiv, solicitanții vor primi o rambursare completă. În cazul în care nu mai poți să ajungi la cursul la care te-ai înscris, dar dorești să vii la un alt curs programat în viitor, va trebui să plătești o taxă echivalentă a 100$ (la cursul zilei respective). De asemenea, parcipanții înscriși la curs pot să-și cedeze locul unei alte persoane, în schimbul unei taxe adiționale de 50$.

ATENȚIE! Toate cererile de rambursare sau schimbare a datei cursului trebuie făcute cu cel puțin 14 zile înainte de curs! Pentru a obține certificarea cursului la care participă, toți cei înscriși trebuie să participe la toate activitățiile din cadrul cursului. Întârzierea de 90 de minute sau mai mult din timpul cursului duce la pierderea posibilității de a obține certificarea. De asemenea, în cazul absenței de la curs, nici o taxă nu este rambursabilă.

Informaţii adiţionale

Informaţii adiţionale

marime Nu
Video
Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

You're reviewing: NEW TRX Suspension Training Course

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

 • NEW TRX Suspension Training Course

  NEW TRX Suspension Training Course

  1.099,00 RON
  O nouă abordare dar aceleași standarde înalte, marca TRX! "Condițiile se schimbă, standardul rămâne același!" Aceasta este noua abordare TR...
 • Certificare GUN-eX Strength&Power

  Certificare GUN-eX Strength&Power

  894,00 RON

  O certificare de 8 ore în care vei învăța cum să dezvolți și să practici antrenemente cu funiile elastice GUN-eX.

  Î...

 • NOU TRX Group Training Course

  NOU TRX Group Training Course

  1.099,00 RON
  Pentru prima data in Romania acest curs de TRX Group Suspension Training va duce pregătirea ta la următorul nivel. Bazându-se pe ceea ce ai învă...
 • Certificare Harta catre performanta

  Certificare Harta catre performanta

  Preţ normal: 675,00 RON

  Special Price 599,00 RON

  NOU Certificare Assessment to Performance- Harta catre performanta (nivel 2,- 4 ore) 1 MB5 oferit cadou...