CERTIFICARE POWER BANDS COACH

Cod intern produs:PBEDU
Extinde-ți potențialul și devino instructor Let’s Bands!

Cu versatilitatea certificarii Let's Bands Coach, vei avea o soluție portabilă, la prețuri accesibile pentru a-ți antrena clienții oriunde și în orice situație cu rezultate notabile! Datorită conceptului powerbands vei avea o soluție de antrenament portabilă, accesibilă tuturor nivelurilor de rezistență, ideală pentru antrenamentul clienților tăi, atât în ceea ce privește menținerea formei fizice cât și în ceea ce privește performanța.

Availability: În stoc

879,00 RON

* Câmpuri obligatorii

879,00 RON
Descriere

Detalii

Data: 6 mai Bucuresti, 8 (opt) ore de curs, la The Movement Șoseaua București-Ploiești 172-176, București 013686

Extinde-ți potențialul și devino instructor Let’s Bands! Datorită versatilității antrenamentelor cu powerbands vei avea o soluție de antrenament portabilă, accesibilă tuturor nivelurilor de rezistență, ideale pentru antrenamentul clienților tăi, atât din ceea ce privește menținerea formei fizice cât și în ceea ce privește performanța.

Vei învăța la acest curs cum să efectuezi și să predai mai departe exerciții de rezistență, mobilitate și formare a tuturor grupelor musculare, adaptate la fiecare nivel de antrenament. De la exerciții de reabilitare fizică și până la cele mai exigente antrenamente, conceptul Let’s Bands poate fi utilizat eficient și în condiții de siguranță atât de către pasionații de mișcare cât și de către sportivii de performanță, fiind recomandat pentru partea funcțională de antrenament, pentru mobilitate, stabilitate și forță.

În urma certificării vei fi capabil să îți creezi propriile antrenamente, cu exerciții și tehnici eficiente și complexe. Fiind un concept inovator, adăugarea certificării Let’s Bands pe lista realizărilor tale te va ajuta să ieși în evidență în ceea ce privește sportul și îți va îmbogăți cunoștiințele legate de fitness și mișcare în general!

Video
Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

You're reviewing: CERTIFICARE POWER BANDS COACH

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

 • NEW TRX Suspension Training Course

  NEW TRX Suspension Training Course

  1.099,00 RON

  Stoc terminat

  O nouă abordare dar aceleași standarde înalte, marca TRX! "Condițiile se schimbă, standardul rămâne același!" Aceasta este noua abordare TR...
 • Certificare GUN-eX Strength&Power

  Certificare GUN-eX Strength&Power

  894,00 RON

  O certificare de 8 ore în care vei învăța cum să dezvolți și să practici antrenemente cu funiile elastice GUN-eX.

  Î...

 • NOU TRX Group Training Course

  NOU TRX Group Training Course

  1.099,00 RON
  Pentru prima data in Romania acest curs de TRX Group Suspension Training va duce pregătirea ta la următorul nivel. Bazându-se pe ceea ce ai învă...
 • NOU Certificare Assessment to Performance- Harta catre performanta

  NOU Certificare Assessment to Performance- Harta catre performanta

  675,00 RON
  NOU Certificare Assessment to Performance- Harta catre performanta (nivel 2,- 4 ore) 1 MB5 oferit cadou...