NOU Certificare Animal Flow

Cod intern produs:CANF
Îmbrățișează mișcarea dezlănțuită!
Level 1 te învață să stăpânesti cele șase componente ale practicii Animal Flow, să te si sa ii antrenați în mod practic pe alții și să înțelegeți mai bine mișcarea integrată și antrenamentul cu greutate corporală.

Availability: În stoc

2.096,00 RON

* Câmpuri obligatorii

2.096,00 RON
Descriere

Detalii

Animal Flow Level 1 este un curs introductiv de doua zile (cate 6 ore fiecare) unde antrenori sau instructori doresc sa devina Instructori Certificati, sau pasionatii de fitness care vor sa isi duca Flow.ul la nivelul urmator. Veti acoperii cele 6 elemente din Animal Flow, inclusiv formele de tranzitie("ABCul" miscarilor animale). Schimburi si Tranzitii, Mobilitatea incheieturilor, Activarile, Forme specifice de Stretching si bineinteles Flow.uri. Vei invata mult mai mult decat sa fii stapan pe miscari, vei invata cum sa-i indrumi pe ceilalti in practica si sa intelegi mai bine miscarile integrate ale antrenamentului cu propriul corp. Vei invata cum sa te misti mai bine, iar plusul cel mai mare iti va îmbunătăți performanța. (și performanța clienților tai.) indiferent de modul în care integrezi Animal Flow în formarea ulterioara.

Participantii sunt eligibili pentru a obine Continuing Education Credits de la numeroase organizatii, incluzand:  National Academy of Sports Medicine (NASM) – 1.1 CE; Athletics and Fitness Association of America (AFAA) – 11 CEUs; American Council on Exercise (ACE) – 1.1 CEUs; Endorsed by PD:Approval for UK REPs – 10 CPDs;  Fitness Australia – 9 CECs; Physical Activity Australia – 3 PDPs; and New Zealand Registered Exercise Professionals (REPs) – 12.5 CPD Points, and CanFitPro – 8 CECs (Assessment and Exercise Portion: 4 pts; Program Description Portion: 4 pts)

Cine si Unde:

Certificarea va fii sustinuta de Animal Flow Master Instructor Sacha Muller . Cursul va fii in Engleza si Romana(traducere) unde este cazul.

Evenimentul va avea loc la The Movement Training Center

Componenta On-line:

Dupa inregistrare vei avea posibilitatea sa te inscrii in sectiunea de curs eLearning pentru Animal Flow Level 1. Certificarea propriuzisa este live sustinuta de un Master Trainer si unde trebuie sa fii prezent dar partea on-line a cursului iti ofera accesul la materiale pregatitoare cat si follow-up post-workshop. Asigura-te ca verifici confirmarea de inregistrare si linkul de acces. De asemenea verifica videoul de bun venit dinaintea certificarii cu informatii necersare pentru a fi pregatit de workshop!

 

Cursul Include:

- O experienta practica de coaching in Animal Flow

- 2 zile de cate 6 ore de teorie si practica

-  Acces la Animal Flow 2.0 (video) in valoare de $49.95

- Manual Animal Flow Level 1 (Engleza)

 

Politica de anulare și restituire a taxei: 

Taxele de înscriere la curs sunt nerambursabile. În cazul în care DIMI FITNESS anulează un anumit curs, pentru orice motiv, solicitanții vor primi o rambursare completă. În cazul în care nu mai poți să ajungi la cursul la care te-ai înscris, dar dorești să vii la un alt curs programat în viitor, va trebui să plătești o taxă echivalentă a 100$ (la cursul BNR al zilei respective). De asemenea, parcipanții înscriși la curs pot să-și cedeze locul unei alte persoane, în schimbul unei taxe adiționale de 50$. ATENȚIE! Toate cererile de rambursare sau schimbare a datei cursului trebuie făcute cu cel puțin 14 zile înainte de curs. Pentru a obține certificarea cursului la care participă, toți cei înscriși trebuie să participe la toate activitățiile din cadrul cursului. Întârzierea de 90 de minute sau mai mult din timpul cursului duce la pierderea posibilității de a obține certificarea. De asemenea, în cazul absenței de la curs, nici o taxă nu este rambursabilă.

Video
Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

You're reviewing: NOU Certificare Animal Flow

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

 • NEW TRX Suspension Training Course

  NEW TRX Suspension Training Course

  Preţ normal: 1.099,00 RON

  Special Price 999,00 RON

  O nouă abordare dar aceleași standarde înalte, marca TRX! "Condițiile se schimbă, standardul rămâne același!" Aceasta este noua abordare TR...
 • Certificare GUN-eX Strength&Power

  Certificare GUN-eX Strength&Power

  Preţ normal: 894,00 RON

  Special Price 805,00 RON

  O certificare de 8 ore în care vei învăța cum să dezvolți și să practici antrenemente cu funiile elastice GUN-eX.

  Î...

 • NOU TRX Group Training Course

  NOU TRX Group Training Course

  1.099,00 RON
  Pentru prima data in Romania acest curs de TRX Group Suspension Training va duce pregătirea ta la următorul nivel. Bazându-se pe ceea ce ai învă...
 • NOU Certificare Harta catre performanta

  NOU Certificare Harta catre performanta

  Preţ normal: 675,00 RON

  Special Price 607,00 RON

  NOU Certificare Assessment to Performance- Harta catre performanta (nivel 2,- 4 ore) 1 MB5 oferit cadou...