Antrenori si Instructori

Cu TRX ca set de instrumente, veți primi două instrumente de training extreme de versatile, scalabile și portabile pentru a le folosi cu clienții și  sportivii ca să-și îmbunătățească performanța în sport și în viață. De la reabilitare până la exercițiile cele mai exigente,  echipamentul de training TRX Suspension ™ și Rip ™ poate fi folosit în condiții de siguranță și în mod eficient la toate nivelurile de fitness pentru a construi forța funcțională, mobilitatea și stabilitatea corpului. Descoperiți de ce formatorii de top și antrenorii din lumea întreagă au încredere în TRX și se bazează pe acest echipament.  

Antreneză pe oricine la orice nivel pentru orice.  Există un motiv pentru care puteți găsi instrumentele de training TRX în sălile de antrenament ale Ligii Naționale de Fotbal, în gențile olimpicilor și în marile lanțuri de săli de gimnastică din întreaga lume. Pentru că TRX reprezintă baza oricărui antrenament: Mișcarea. Datorită versatilității exercițiilor cu greutate corporală TRX Suspension Training® și a exercițiilor cu rezistență variabilă Rip Training®, puteți alege între sute de exerciții funcționale și crea un program perfect adaptat nevoilor și scopurilor individuale ale oricărui client sau sportiv.

Antrenamente performante de ultima oră și Cursuri de Formare 
TRX combină echipamentele de antrenament extrem de versatile cu programele de antrenament eficiente și îi învață pe antrenori și pe formatori principiile, exercițiile și tehnicile necesare pentru a le aplica în cazul obiectivelor specifice. Oferim  Cursuri de formare profesională aprobate de CEC individuale și de grup.  Fă un curs și înscrie-te în anuarul TRX – unde clienții caută formatorii TRX din zonă.

Fii diferit! Cea mai mare amenințare pentru proprietarii de afaceri și formatori în industria de fitness este lipsa de diferențiere. Adăugând TRX la setul de instrumente, vă veți evidenția față de concurență, iar clienții și sportivii vor rămâne implicați în antrenamentul lor. Instrumentele de training TRX, programele de antrenament și cursurile de formare vă permit să vă antrenați la toate nivelurile de fitness în orice loc, folosind echipamente care intră în geanta de gimnastică. Acum e diferit. 

Produsele vor fi disponibile in curand.